Skip to main content

Lajme

Çdo ditë në punë!

Një defekt i shfaqur në rrjetin e kanalizimeve në njësin administrative "Ostren " u riparua.

Specialistët tanë janë

kudo në terren.

#0676089000

Perfundojn punimet në depo e ujit të pijshëm në lagjien re!

Kanë përfunduar punimet në depon e ujësjellësit të qytetit me kapacitetet 1000m³ që do të furnizojë me ujë banorët e Lagjes së Re dhe Vajkalit.

Sherbimet Kuz ne çdo njesi administrative të Bashkise Bulqize!

Punonjësit e sherbimit KUZ ishin në njësin administrative Martanesh për pastrimin e pusetave të ujërave të zeza.

Nderhyrje ne rrjetin ujesjelles ne Njesin Administrative Zerqan!

Sot në njesin administrative Zerqan. 

Rrjeti i amortizuar shkakton avari në ujësjellës.

 Ndërhyrje për zgjidhjen e problematikave të shfaqura

Projekti i ujit të pijshëm për lagjien e re.

Projekti për ndërtimin e ujësjellësit të ri do të përfundojë së shpejti dhe banorët e Lagjes së Re do të furnizohen me ujë të rrjedhshëm 24 orë në ditë.

Rritja e cilsise se ujit te pijshem.

UKB ka instaluar në depon "Çupe" një aparaturë bashkëkohore e cila është me injektim dhe me sistem vetëklorinimi ku hedhja e klorit do të bëhet në mënyrë automatike dhe niveli i klorit do të jetë n

Rrethimi i depos ne njesine administrative Gjorice!

U bë e mundur rrethimi i depos kryesore , në njësinë administrative Gjoricë.

Kurs 3-mujorë per hidraulik.

Ujësjellës-Kanalizime Bulqizë nis kursin profesional për hidraulik. Një kurs i cili do zgjasë 3 muaj. Kursantët në fund të kursit do të paijsen me deshmi përkatese. #ujësjellëskanalizimebulqizë

Pikë Pagese

Shërbim i ri! Pagesat e ujit Bulqizë!

Bulqiza e Pastër

 

Çdo ditë në punë!

Zhbllokim rrjetit të kanalizimeve 

Sot punuam në disa njësi Administrative të Bashkisë Bulqizë .

Njoftim!

 

Me ardhjen e muajit të shenjtë të Ramazanit, do të ketë shtim të orarit të furnizimit me ujë në dy lagjet (Lagjia e Re & Lagjia e Vjetër).

Orari i mëngjesit: 03:45-04:15

Aktivitet në diten botërore të ujit.

22 Marsi është Dita Botërore e Ujit💧. Rëndësia e ujit është jetike.

Njoftim!

 

Njoftohen abonentët e "Lagjes Minatori" se për shkak të një defekti në tubin kryesor do të ketë kufizime të ujit të pijshëm .

Rëndësia e ujit dhe si të kujdesemi për të 💦💦

Me rastin e Ditës Botërore të Ujit (22 mars), realizuam paraprakisht disa aktivitete me fëmijët e kopshtit "Eleni Kola".

2022-Ujësjellës Kanalizime Bulqizë SH.A çel fushatën informuese nëpër rrjete sociale ,përsa i përket rëndësisë që uji ka në jetën tonë.

22 Mars  është  Dita Botërore e Ujit, e cila ka për qëllim të tërheqë sa më shumë vëmendje për kujdesin ndaj ujit të pijshëm dhe me qëllim të apelimit të të gjithë qytetarëve që të ndihmojnë me adm

Lidhje e ujit u bë e mundur në Xhamin "SELAM" Gjoric.

Sot grupi i punës së UKB  bëri të mundur lidhjen e ujit të pijshëm në Xhaminë 'SELAM' në Njësinë Administrative Gjoricë.

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.