Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Pikë Pagese

Gjoricë

Adresa

Gjoricë e sipërme

Orari

E Hënë - e Premte: 08:00 - 15:00
E Shtunë: 08:00 - 13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Martanesh(Krastë)

Adresa

Martanesh (Qendër)

Orari

E Hënë - e Premte: 08:00 - 15:00
E Shtunë: 08:00 - 13:00

Pikë Pagese

Shupenzë

Adresa

Rruga Peshkopi - Maqellarë

Orari

E Hënë - e Premte: 08:00 - 15:00
E Shtunë: 08:00 - 13:00

Pikë Pagese

Qyteti i Vjetër

Adresa

Rruga "Sami Frasheri" (Unaza )

Orari

E Hënë - e Premte: 08:00 - 15:00
E Shtunë: 08:00 - 13:00

Pikë Pagese

Qyteti i Ri

Adresa

Qyteti i ri

Orari

E Hënë - e Premte: 08:00 - 15:00
E Shtunë: 08:00 - 13:00

Kujdesi ndaj Klientit

Qyteti i vjetër UKB sh.a

Adresa

Rruga "Sami Frasheri" (Unaza )

Orari

E Hënë - e Premte: 08:00 - 15:00
E Shtunë: 08:00 - 13:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.