Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

UK Sh.a Rrogozhine

Adresa

Lagja nr 1

Orari

Hapur nga e hena deri te premten
Nga ora 7:00 - 15:00

Kujdesi ndaj Klientit

Sektori Shijak

Adresa

Orari

E Hënë - E Premte 8:00 - 16:00

Pikë Pagese

Shijak Qëndër

Adresa

Orari

E Hënë - E Premte 08:00 - 14:00
E Shtunë 08:00 - 13:00

Pikë Pagese

Rruga Autostrada Egnatia (Pranë OSHEE)

Adresa

Orari

E Hënë - E Premte 08:00 - 14:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Ujësjellës Kanalizime Durrës

Adresa

Lagja 17, Rruga "Dalip Peza"

Orari

Shërbimi i Klientit:
E Hënë - E Premte 8:00 - 16:00
Pagesat në Arkë:
E Hënë - E Premte 8:00 - 19:00
E Shtunë 08:00 - 13:00

Pikë Pagese

Rruga Kristaq Rama

Adresa

Orari

E Hënë - E Premte 08:00 - 14:00
E Shtunë: 08:00 - 13:00

Pikë Pagese

Rruga Kumini

Adresa

Orari

E Hënë - E Premte 08:00 - 14:00
E Shtunë 08:00 - 13:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.