Skip to main content

Lajme

Njoftim!

Duke filluar nga data 25/12/2022 deri në datë 03/01/2023, sistemi i arketimit nuk do të jetë në gjendje
pune për arsye teknike.

Ju faleminderit për mirëkuptimin.


 

Njoftim

I nderuar qytetar,

Njoftim për lidhje kontratash në Nj.A. Mollas

Njoftim për lidhje kontratash në Nj.A. Mollas.

Njoftim

Në këto ditë të nxehta të verës, ku temperaturat po shënojnë vlera ekstreme stafi i UKC gjëndet në terren në shërbim të qytetarëve duke shmangur rastet e abuzimeve me ujin e pijshëm.

Ndërprerje e furnizimit me ujë të pijshëm më, datë 30.06.2022

Ditën e enjte, më datë 30/06/2022 do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm, nga ora 09:30 - 14:00, i gjithë qyteti Gramsh nuk do të furnizohet me ujë të pijshëm.

Rehabilitimi i tualeteve që shkarkojnë në ITUN

Pas implementimit të projektit për instalimin e impianteve të trajtimit të ujërave të ndotura në tre objekte si :

Qendër shëndetsore Shtërmen.

Shkolla Shtërmen.

Mundesi Punesimi

Ujesjeselles Kanalizime Elbasan sh.a kerkon te punesoje Inxhinier Hidroteknik.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email ukelbasan@gmail.com

INPJATET E TRAJTIMIT TE UJERAVE TE NDOTURA

Vazhdojnë punimet ne Ujësjellës Kanalizime Cërrik duke montuar paisjet ne  tre inpjatetet e trajtimit te ujërave te ndotura.

 

Njoftim

                                             

Dite e Hapur

Cërriku trajton ujërat e ndotura 

Open Day

Informacion mbi inpiantet e trajtimit te ujerave te ndotura te cilat do te instalohen ne kater objekte (shkolla dhe qendra shendetesore) ne territorin e bashkise Cerrik. 

 

Vizitë terreni me nxënës

Nxënësit e klasës së 8- të dhe të 9 - të të shkollës 9-vjeçare “Xhemali Plaka” Gostimë zhvilluan një vizitë në "Stacionin e Pompimit Shtërmen". Punonjësi më i vjetër i këtij stacioni

“Unë Kujdesem Për Mjedisin "

“Unë Kujdesem Për Mjedisin  “

Përfaqësues të ministrisë Federale për Bashkëpunim dhe Zhvillimit ekonomik Gjerman(BMZ)

Përfaqësues të ministrisë Federale për Bashkëpunim dhe Zhvillimit ekonomik Gjerman(BMZ) z. Oel dhe z.

Vizitore nga Lubeck

Në kuadër të bashkëpunimit Gjerman përmes GIZ, ditën e djeshme u mundësua shkëmbimi i një vizite studimore.

MBROJENI UJIN E PIJSHËM

MBROJENI UJIN E PIJSHËM 

Laboratori

Cilësia e ujit të pijshëm

Punë për komunitetin

Qeveria Gjermane, përmes GIZ Albania, po aplikon projektin: ‘Punë për Komunitetin’, me suportin e Sh.A Ujësjellës Kanalizime, me qëllim për t’i ardhë në ndihmë asaj pjese të popullsisë që u prek më

Njoftim për punësim

Programi i GIZ “Shërbime të Furnizimit me Ujë dhe Kanalizime të Orientuara drejt Performancës dhe Konsumatorit”

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.