Skip to main content

Njoftim

                                                                                                                                        Gramsh, më 21/01/2022

Të nderuar qytetarë!

Me uljen e temperaturave, që parashikohet të shkojnë disa gradë nën zero në ditët në vijim, ju lutemi të merrni masat për mbrojtjen e matsave të ujit dhe tubacionet që furnizojnë objektet tuaja.

Për eleminimin e dëmeve të mundëshme, që mund të ndodhin prej ngricave, ju lutemi të lini shumë pak çezmat hapur, veçanrisht  gjatë natës.

Ju faleminderit për mirëkuptimin.

Ujësjellës Gramsh Sh.A

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.