Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Pikë Pagese

Posta Shqiptare

Adresa

WXGW+CV5, Mollasi, Albania

Orari

08:00 - 15:00

Pikë Pagese

Posta Shqiptare

Adresa

Rruga Cerrik Belesh

Orari

08:00 - 15:00

Pikë Pagese

Poata Shqiptare

Adresa

Rruga Fan Noli, Cërrik, Albania

Orari

08:00 - 15:00

Pikë Pagese

Posta Shqiptare

Adresa

Shtermen Rd, Shtërmen, Albania

Orari

08:00 - 15:00

Pikë Pagese

Posta Shqiptare

Adresa

Qender Gostime, Gostime, Elbasan, Albania

Orari

08:00 - 15:00

Kujdesi ndaj Klientit

Kujdesi Ndaj Klientit

Adresa

Rruga Rinia, Cërrik, Albania

Orari

08:00 - 16:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

DREJTORIA

Adresa

Rruga Gostime Mollas km 1

Orari

08:00 - 16:00

Pikë Pagese

ARKE

Adresa

Bulevardi Jorgji Dilo, Cërrik, Albania

Orari

08:00-16:00

Pikë Pagese

ARKE

Adresa

Rruga Cerrik Mollas Km 1

Orari

08:00-16:00

Pikë Pagese

Raiffeisen Bank

Adresa

Rruga 10 Korriku

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 15:00

Pikë Pagese

BKT

Adresa

Rruga 10 Korriku

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 15:00

Pikë Pagese

Posta Gramsh

Adresa

Bulevardi "10 -Korriku" Gramsh

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 14:00

E Shtunë
09:00 - 13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Sh.a Ujësjellës Gramsh

Adresa

Lagjja "Holta", Bulevardi "10- Korriku" Rruga Qazim Dermyshi

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 14:00

E Shtunë
09:00 - 13:00

Pikë Pagese

Arka e Pagesës

Adresa

Qëndër, përballë godinës PD

Orari

E Hënë - E Shtunë
08:00 - 15:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Zyra e Marredhenie me Klientin

Adresa

Sheshi Demokracia, Godina 22

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 16:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Qëndra e Klientit

Adresa

Ish Gjykata e Vjetër

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 16:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.