Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Sh.a Ujësjellës Kanalizime Fier

Adresa

Rruga Adriatiku, Lagja 1 Maji

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 19:50
E Shtunë
08:00 - 14:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.