Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Ujësjellës Kanalizime Gjirokaster

Adresa

Rruga 18 Shtatori

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 16:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.