Skip to main content

Lajme

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Shoqëria  Ujësjellës Kanalizime Himarë Sh.A.

Gezuar 2022!

      Ujësjellës Kanalizime Himarë Sh.A.,

Ju uron nga zemra një vit plot me shëndet, lumturi e sukses në çdo aspekt të jetës!

 

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Programi GIZ " Shërbime të Furnizimit me Ujë dhe Kanalizime të Orientuara drejt Performancës dhe Konsumatorit" në bashkëpunim me Shoqërinë Ujësjellës Kanalizime Sh.a.

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.