Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Qendër Shërbimi/Pagese

Adresa

Godina, Pallati i Sportit" Petro Ruci", Himarë

Orari

08: 00 -14:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Sh.a Ujësjellës Kanalizime Himarë

Adresa

Rruga Nacionale, Spile

Orari

E Hënë - E Premte
08:00-16:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.