Skip to main content

Marrëveshje të rëndësishme në sektorin e ujit

Ministrja Belinda Balluku së bashku me ambasadorin gjerman Peter Zingraf, kanë ✍nënshkruar sot dy marrëveshje të rëndësishme në sektorin e ujit, si vijim i marrëveshjeve të mëparshme që qeveria shqiptare dhe qeveria gjermane kanë nënshkruar mes tyre. Falë kësaj marrëveshje, 11 qytete të Shqipërisë do të përfitojnë një infrastrukturë të rrjetit të ujësjellës-kanalizimeve shumë më cilësor duke ndikuar kështu drejtpërdrejt në cilësinë e jetesës së ????‍????qytetarëve. Përfituese edhe Bashkia Vlorë, Ndërmarrja Ujësjellës Kanalizime.
Statusi
Në punim
Fillimi

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.