Skip to main content

Lajme

Zgjidhet defekti i shfaqur në tubacionin me diametër 200 mm në linjën e transmetimit Vithkuq - Korçë

Defekti i ndodhur në tubacionin e furnizimit me ujë të pijshëm me diametër 200 mm të linjës së transmetimit Vithkuq-Korçë, i cili u pasua me mungesë të furnizimit me ujë për banorët e disa fsh

Riparim defekti i shkaktuar si pasojë e përmbytjeve nga shirat, në fshatin Plasë

Përfundoi me sukses riparimi i një pjese të linjës së transmetimit nga burimi, në depon e fshatit Plasë të Bashkisë Maliq.

Ujësjellës Kanalizime Rajoni Korçë në gatishmëri për përballimin e problematikave të shkaktuara nga shirat

Si pasojë e kushteve të vështira atmosferike dhe përmbytjeve të shkaktuara, në njërën prej lagjeve të fshatit Kuç i Zi pati probleme me tubacionet e furnizimit me ujë të pijshëm.

Lidhje të reja të furnizimit me ujë të pijshëm në fshatin Hoçisht, Bashkia Devoll

Devoll - Ndodhemi në fshatin Hoçisht, ku operatorët e terrenit jane duke punuar për realizimin e lidhjeve të reja të furnizimit me ujë të pijshëm për banorët e kësaj zone.

Rrjet i ri kanalizimesh për banorët e zonës së ish Artistikes në qytetin e Korçës

Banorët e zonës së ish Artistikes në qytetin e Korçës u pajisën me rrjet kanalizimesh të ujërave të përdorura, duke përfituar tashmë shërbime efikase dhe bashkëkohore.

Ndërtimi i rrjetit kullues të ujërave të shiut, në disa rrugë të qytetit të Korçës

Bashkëpunimi me Bashkinë Korçë do t’i japë zgjidhje sistemimit dhe asfaltimit të rrugëve “Andrea Stathi”, “Sali Shehu”, “Diamanti Tërpo” dhe “Rakip Poda”, në qytetin e Korçës.

Riparim i linjës së furnizimit me ujë në fshatin Pojan, të Bashkisë Maliq

Ndodhemi në fshatin Pojan të Bashkisë Maliq, atje ku mori zgjidhje defekti i shfaqur në tubacionin me diametër 200 mm të furnizimit me ujë të pijshëm.

Fushatë ndërgjegjësuese mbi ruajtjen dhe përdorimin e ujit

Në kuadër të bashkëpunimit me

Riparim defekti në tubacionin me diametër 200 mm, në fshatin Pojan të Bashkisë Maliq

Të vetëdijshëm për rëndësinë e ujit dhe vlerën e tij, prioriteti ynë qëndron në menaxhimin, reduktimin dhe kontrollin e humbjeve.

Zgjerim i linjës së kanalizimeve të ujërave të përdorura në fshatin Malavec, të Bashkisë Korçë

Prioriteti i punës sonë të përditshme, konsiston në ofrimin e shërbimeve efikase dhe bashkëkohore për të gjithë banorët, në të gjithë zonën tonë të shërbimit.

Në Ditën Botërore të Ujit, nxënësit zgjodhën të vizitojnë impiantin e Trajtimit të Ujërave të Ndotura

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare Lumalas dhe nxënësit e gjimnazit “Themistokli Gërmenji”, zgjodhën të vizitojnë Impiantin e Trajtimit të Ujërave të Ndotura, në Ditën Botërore të Ujit.

Dita Botërore e Ujit në fokusin e ndërgjegjësimit qytetar

Në kuadër të Ditës Botërore të Ujit, u ndalëm tek Zona Këmbësore e qytetit të Korçës, për të informuar dhe ndërgjegjësuar qytetarët mbi rëndësinë e ujit, mënyrën e duhur të menaxhimit të tij,

Zgjidhje e defektit të shfaqur në linjën e furnizimit me ujë të pijshëm, në fshatin Baban të Bashkisë Devoll

Të jemi të angazhuar makimalisht për të zgjidhur defektet dhe për t’iu shërbyer me përkushtim dhe profesionalizëm qytetarëve, është misioni i punës sonë të përditshme.

Përfundoi me sukses riparimi i defektit të ndodhur në linjën e furnizimit me ujë të pijshëm, në fshatin Voskopojë

Përfundoi me sukses riparimi i defektit të ndodhur në tubacionin me diametër 90 mm në linjën e furnizimit me ujë të pijshëm, në fshatin Voskopojë. 

Riparim defektesh në tubacionet e furnizimit me ujë të pijshëm në fshatin Plasë të Bashkisë Maliq

Operatorët e terrenit zgjidhën në mënyrë të menjëhershme, dy defekte të shfaqura në tubacionet e furnizimit me ujë të pijshëm, në fshatin Plasë të Bashkisë Maliq.

Vijon puna për mirëmbajtjen e matësave të ujit, të dëmtuar prej ngricave

Temperaturat e ulëta parashikohen të jenë ende prezente në ditët në vijim, prandaj është e nevojshme të ndërmerren masa parandaluese nga të gjithë qytetarët për mbrojtjen e matësave të ujit dh

Riparim defekti në fshatin Rakickë të Devollit

Jemi çdo ditë pranë klientëve, në të gjithë zonën tonë të shërbimit.

Riparim defekti në rrjetin e kanalizimeve, rruga "Rexhep Telhaj"

Përfundoi me sukses riparimi i defektit të shfaqur në rrjetin e kanalizimeve, në rrugën “Rexhep Telhaj”.

Riparim defekti në shtratin e pallatit në rrugën "Petraq Shomo"

Ekipi ynë i terrenit riparoi në mënyrë të menjëhershme defektin e shfaqur në shtratin e pallatit, në rrugën “Petraq Shomo”.

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.