Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Zyra e Marrëdhënieve me Konsumatorin

Adresa

Edit’h Durham

Orari

E Hëne- E Premte
08:16:00
E Shtunë 08:11:30

Kujdesi ndaj Klientit

Ujësjellës Kanalizime Korçë, Administrata

Adresa

Teli Samsuri

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 16:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.