Skip to main content

Mënyra si të Paguani

Ju mund të paguani faturën e ujit me librezë ose me nr klienti në Arken e Ujesjellësit,në Bankë ,ose në pikat partnere të Postës Shqiptare dhe Ak Invest - Money Gram!

Arkat
  Arkat Adresa       Orari
zx Arka 1 Lagje 2  Rr,Islam Spahiu ,përballë Tirana Bank

E Hënë - E Premte 08:00-16:00*

Të shtunën            08:00 - 12:00

Bankat

 

  Bankat Nr llogarisë

zx

Credins Bank 00000197130
zx Raiffeisen Bank 1300000438
zx Union Bank 550109797030211
zx Bkt 419072268
zx Tirana Bank 2400312672100

 

Pikat Partnere

 

             Zyrat Postare             Adresa
zx Zyra Postare Kukës Qendër L.5,Rr."Gjallica", Kukës
zx Zyra Postare Kukës 1 L.5 P.20,Pranë Bar Amerikës, Kukës
zx Zyra Postare Kukës 2 L.2,P.65, Rr."Luma", Afër Foto Kosova ,Kukës
zx Zyra Postare Bicaj Pranë Komunës Bicaj, Kukës
zx Zyra Postare Shemri Qendër Shemri, Kukës
zx Zyra Postare Shishtavec Qendër Shishtavec, Kukës
zx Zyra Postare Novosej Qendër Novosej, Kukës
uji

 

Agjensite Ak Invest                  Adresa
zx Agjent 1 - Drita Tema Lagje 5 ,përballë Shkollës B.Curri
zx Agjent 2  Lagje 4,përballë Hotel Gjalica

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.