Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit

Zyrat Administrative Ujësjellës Kanalizime Kukës

Adresa

Lagje 3 Kukës ,Rruga Mahmut Daci

Orari

E Hene-E Premte
08:00 - 16:00

Pikë Pagese

Arka Ujesjelles Kukes

Adresa

Lagje 2 Kukës ,Rruga Islam Spahija

Orari

E hene-E Premte
08:00 - 16:00
Të shtunën
08:00 - 12;00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.