Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit

ADISA LUSHNJE

Adresa

Rruga "Vojo Kushi"

Orari

E HËNË - E PREMTE
08.00 - 16.00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

ARKA QENDËR

Adresa

Rruga "Vojo Kushi", Përbri zyrave të OSHEE KNK-1 Lushnjë

Orari

E HËNË - E PREMTE
08.00 - 15.00
E SHTUNË
08.00 - 12.00
E DIELË PUSHIM

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Sh.a Ujësjellës Kanalizime Lushnje

Adresa

Lagja 18 Tetori, Rruga Vath Korreshi, Përballë ish-parkut të mallrave

Orari

* E Hënë - E Premte
08:00 - 16:00
* E Shtunë
08:00 - 12:00
* E Dielë Pushim

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.