Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Pikë Pagese

Qender Sherbimi ndaj Klientit

Adresa

Rruga Liria

Orari

E Hënë - E Shtunë
09:00 - 15:00
E Djelë - Pushim

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Ujësjellës Kanalizime Pogradec sha

Adresa

Lagja 2, Rruga "Rinia"

Orari

E Hënë - E Shtunë
09:00 - 15:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.