Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Sha Ujesjelles Kanalizime Sarande

Adresa

Rruga Skenderbeu, Qafe 6

Orari

E Hene - E Premte
08:00 - 16:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.