Skip to main content

Ujësjellësi

Supply Problems

Probleme me Furnizimin?

Zbuloni se çfarë po ndodh me ujin tuaj.

Incidentet aktuale
Works in your area

Punime në Qytetin Tuaj

Shikoni ku po punohet në hartën e qytetit.

Harta e qytetit online
Report a leak

Lajmërime dhe Të Reja

Informohuni për punën tonë në qytet.

Lexo më shumë
Pay my bill

Si të paguani Faturën Tuaj

Zbuloni mënyrat se si mund të paguani.

Mënyrat e pagesës

Projekte & Investime

Pastrimi i pusetave dhe kanalizimeve të ujërave të përdorura në pedonalen "Kol Idromeno".

September 14, 2019

Gjatë pastrimit të pusetave dhe kanalizimeve të ujërave të përdorura në pedonalen "Kol Idromeno". Për te parandaluar bllokime të tjera, kërkojmë bashkëpunimin e bizneseve, sidomos për të mos hedhur…

Asfaltimi i rruges dhe kanalizimi i ujrave ne rrugen "Zabelej"

September 14, 2019

 Rruga “Zabelej” në lagjen e Kirasit, do të ndryshojë brenda pak javësh pamjen e saj. Një zonë ku sipas banorëve, nuk është ndërhyrë prej dhjetra vitesh, do ti bashkangjitet pjesës tjetër urbane të…

Rritja e cilësise e shërbimit në furnizimin me uje te pijshëm.

September 14, 2019

UKSH ka bërë një ndërhyrje të shpejtë dhe të domosdoshme në riparimin e një defekti të madh në rrjetin e ujit të pijshëm. Ky defekt shkaktonte shumë humbje dhe furnizim jo të mirë të abonentëve me…

Çfarë bëjmë

Uji i Pijshëm

Furnizimi 24 ore me ujë te pijshëm është sfida kryesore ne te ardhmen. Rritja e cilësisë se shërbimit, eliminimi i humbjeve ne rrjet duke përmirësuar infrastrukturën e shpërndarjes se rrjetit, pjese e punës sonë.

Ujërat e Ndotura

Misioni yne eshte te ofrojme zgjidhje ekologjike per problemet e trajtimit te ujerave te zeza , te siguroje cilesi maksimale te ujit te trajtuar ne trupin prites det sipas kerkesave dhe standarteve me te mira europiane dhe legjislacioni ne fuqi.

COVID-19

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, nuk ka prova që virusi COVID-19 transmetohet nga uji i pijshëm, e po ashtu nuk ka prova që ai transmetohet përmes sistemeve të ujërave të ndotura.
Kur shpërthimi i kësaj sëmundjeje infektive po rrezikon shëndetin e njerëzve, shërbimet e ujësjellës-kanalizimeve luajnë një rol jetik për t’u siguruar qytetarëve funksionimin e sistemeve të furnizimit me ujë dhe kanalizime, duke marrë masat e duhura për parandalimin e transmetimit të virusit COVID-19 nga njeriu tek njeriu.

 

Cilësia e Ujit në kohën e COVID-19

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.