Skip to main content

Pastrimi i pusetave dhe kanalizimeve të ujërave të përdorura në pedonalen "Kol Idromeno".

Gjatë pastrimit të pusetave dhe kanalizimeve të ujërave të përdorura në pedonalen "Kol Idromeno".

Për te parandaluar bllokime të tjera, kërkojmë bashkëpunimin e bizneseve, sidomos për të mos hedhur mbetjet urbane në Pusetat e KUZ.

Ne po bëjmë maksimumin e mundshëm për të ofruar sherbimet për qytetarët, por bashkepunimi i ndërsjelltë është i domosdoshëm.

Statusi
Përfunduar

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.