Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Sh.a Ujësjellës Kanalizime Shkodër

Adresa

Sheshi Nënë Tereza

Orari

E Hënë - E Premte
07:30 - 20:00

E Shtunë
08:00 - 18:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.