Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT

Adresa

Koder Kamez

Orari

E hënë- e premte
08:00-17:00
E shtunë
08:00-13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT

Adresa

Rruga e Kavajës, pallatet Delijorgji

Orari

E hënë- E premte
08:00-17:00
E shtunë
08:00-13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT

Adresa

Rruga "Teodor Keko", pranë Astir

Orari

E hënë- E premte
08:00-17:00
E shtunë
08:00-13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT

Adresa

Bulevardi Zhan D'Ark, përballë Maternitetit të Ri

Orari

E hënë- e premte
08:00-17:00
E shtunë
08:00-13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT, Njesia Nr.5

Adresa

Rruga “Llazi Miho”, Kombinat

Orari

E hënë- E premte
08:00-17:00
E shtunë
08:00-13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT

Adresa

Rruga “Aleksandër Moisiu”, përballë Ministrise se Kulturës

Orari

E hënë- E premte
08:00-17:00
E shtune
08:00-13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT

Adresa

Rruga “Muhamed Deliu”

Orari

E hënë- E premte
08:00-17:00
E shtunë
08:00-13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT, Drejtoria Rajonale

Adresa

Rruga Helmut Kol

Orari

E hënë- E premte
08:00-17:00
E shtunë
08:00-13:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT, Njësia Nr. 2

Adresa

Rruga “Petro Nini Luarasi”, Pallati 10/1, pranë Tregut Elektrik

Orari

E hënë- E premte
08:00-18:00

E shtunë
08:00-16:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Pika UKT, Njësia Nr. 1

Adresa

"Rruga Bardhyl"

Orari

E hënë- E premte
08:00-18:00

E shtunë
08:00-16:00

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Zyrat Qendrore UKT

Adresa

Rruga "Llazi Miho”, godina nr.133

Orari

E hënë- E premte
08:00-16:30

Kujdesi ndaj Klientit, Pikë Pagese

Ujesjelles Kanalizime Kamez

Adresa

Bulevardi Blu

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 16:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.