Skip to main content

Riparohet në kohë defekti i rëndë në rrjet

Njoftojmë qytetarët dhe abonentët tanë se angazhimi maksimal i punonjësve të Ujësjellës Kanalizime, bëri që të riparohet në kohë defekti i rëndë në rrjetin e ujësjellësit, shkaktuar nga firma që po punon për investimin e bulevardit Vlorë-Skelë.
Rreth orës 19:30 të mbrëmjes së sotme, qyteti i Vlorës do të furnizohet normalisht me ujë të pijshëm.

Statusi
Përfunduar

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.