Skip to main content

Qëndrat e Shërbimit dhe Pagesës

Kujdesi ndaj Klientit

SHa Ujesjelles Kanalize Vlore

Adresa

Rruga Arcobaleno, Godina e Re

Orari

E Hënë - E Premte
08:00 - 16:00

Kjo faqe interneti është prodhuar me mbështetjen financiare të Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.